+45 27 62 90 82 Nadine@NLPRO.dk

Ungdomsfester

I tæt samarbejde med festudvalget på diverse skoler og fredagsbarer, skaber Nlpro Events ungdomsfester med smæk på. Vi har alt indenfor lyd, lys, scene, hegn, speciel effekts, bar, Dj’s, artister, musikere, performers, fotografer/videografer og eventartikler til temafester.

Vi hjælper med organisering og planlægning af festen samt budgettering over en længere periode. Dette kan eksempelvis være planlægning af fester i løbet af et semester eller skoleår ud fra hvor mange fester der skal holdes, hvilke slags fester og hvor stort budgettet er.

Den rette produktion, der passer til rummets størrelse og antal gæster kan vi også hjælpe med. Vi kan ligeledes stå for booking af DJ’s og artister, hvor vi gennem vores direkte kontakter giver skolerne de bedste ungdomsfester samt aftaler og priser.

Ungdomsfester

Til skoler har vi bl.a. booket Karl William, TMLH, Hampenberg & Yepha, Specktors, Suspekt, Skinz, Kongsted, Faustix, USO og Johnson, Joey Moe, P3 Lågsus, Kidd, Ude af Kontrol, Black, Holmen Hustlers, Djämes Braun, Jimilian, Bro, Citybois, Sleiman, DJ Aligator, TOKO, Nabiha og mange flere

Vi laver også temafester som ingen andre og tilbyder en storslået og gennemført oppyntning med ægte tematypiske rekvisitter, der skaber den helt rigtige stemning. Det kunne f.eks. være trafiklys tema, White-party, Beach-party, 80’er-90’er-00’er tema, Hollywood, James Bond, Afterski, Oktoberfest mfl.

Med mere end 20 års erfaring i musik- og eventbranchen guider vi festudvalget til den bedste løsning, uanset festens størrelse og budget. Vores sparring har været vendepunkt for mange skoler, som på kort tid er gået fra et par hunderede gæster til 700+ ved hver fest.

Vores rådgivning er gratis, da den gode oplevelse betyder meget for os. Vi ser gerne, at hver eneste fest er en succes og at vi har et godt og tillidsfuldt samarbejde med festudvalget og skolerne.