+45 27 62 90 82 Nadine@NLPRO.dk

Ungdomsfester

I tæt samarbejde med festudvalget på diverse skoler og fredagsbarer, skaber Nlpro ungdomsfester med smæk på. Vi har alt indenfor lyd, lys, scene, hegn, speciel effekts, bar, Dj’s, artister, musikere, performere, fotografer/videografer og eventartikler til temafester.

Vi hjælper med den organisatoriske planlægning og budgettering over en længere periode. Den rette produktion, der passer til rummets størrelse og antal gæster. 
DJ’s og booking af artister, hvor vi gennem vores direkte kontakter giver skolerne de bedste ungdomsfester samt aftaler og priser.

Til skoler har vi bl.a. booket Karl William, TMLH, Hampenberg & Yepha, Specktors, Suspekt, Skinz, Kongsted, Faustix, USO og Johnson, Joey Moe, P3 Lågsus, Kidd, Ude af Kontrol, Black, Holmen Hustlers, Djämes Braun, Jimilian, Bro, Citybois, Sleiman, DJ Aligator, TOKO, Nabiha mfl.

Vi laver også temafester som ingen andre og tilbyder en storslået og gennemført oppyntning med ægte tematypiske rekvisitter, der skaber den helt rigtige stemning. Det kunne f.eks. være Trafiklys tema, White-party, Beach-party, 80ér-90ér-00ér tema, Hollywood, James Bon, Afterski, Oktoberfest mfl.

Med mere end 20 års erfaring i musik- og eventbranchen guider vi festudvalget til den bedste løsning, uanset festens størrelse og budget. Vores sparring har været et vendepunkt for mange skoler, som på kort tid er gået fra et par hunderede gæster til 700 + ved hver fest.

Vores rådgivning er gratis, da den gode oplevelse betyder meget for os. Vi ser gerne, at hver eneste fest er en succes og at vi har et godt og tillidsfuldt samarbejde med festudvalget og skolerne.