+45 27 62 90 82 Nadine@NLPRO.dk

Underholdning

Teatersport underholdning
"

Teatersport

Teatersport møder hit med sangen og gæt og grimasser. En sjov og anderledes form for underholdning, som tager udgangspunkt i publikum.

Standup underholdning
"

Standup

Nlpro tilbyder et bredt og spændende udvalg af både up coming og kendte stand-up komikere til enhver festlig lejlighed.

"

Gøgl

Hos Nlpro har vi et bredt og spændende udvalg af forskelligt underholdning, som f.eks. tryllekunstnere, klovne, spåkoner, akrobater mfl.

Nlpro kan tilbyde underholdning indenfor både den traditionelle og utraditionelle genre. Vi har et bredt udvalg af mange forskellige underholdningsformer, men det mest populære er uden tvivl: Standup, Teatersport samt Gak og gøgl.

Hos Nlpro samarbejder vi kun med de bedste entertainer, hvilket er med til at sikre jer en vis kvalitet. Vores entertainer er helt fantastiske til at gøre deres optræden personlig, så både værten og gæsterne følger sig inddraget. De går også gerne i dialog for at imødekommen specielle ønsker.

Vi gør det nemt og enkelt at booke underholdningen gennem os, det eneste I skal gøre er at kontakte os og fortælle om jeres fest og ønsker, så finder vi det bedste match til jer indenfor budget.

Alt vores underholdning kommer med lyd og lys efter behov og skulle entertaineren uheldigvis blive syg finder vi anden og lige så god løsning.