+45 27 62 90 82 Nadine@NLPRO.dk

Bryllup

Brylluppet er for de fleste den største fest i livet og derfor er det vigtigt at alting spiller 100% også musik og underholdning. Hos Nlpro gør vi en dyd ud af at kvaliteten er i tiptop og vores musik og underholdning skaber den helt rigtige stemning og fest til jeres drømme bryllup.

Vi har et bredt udvalg af musik og underholdning, som kan være med til at gøre den store dag til noget helt specielt. Gennem dialog med vores kunder finder vi sammen det bedste match, for der er ingen brudepar ej bryllupper som er ens.

Af musik kan vi tilbyde forskellige musikere og sangere til f.eks. kirken, receptionen og middagen. Professionelle DJ’s inkl. lyd og lys til festen og live bands af forskellige karakter. Musikken sammensættes efter jeres ønsker og brudevalsen er en fast del af vores musikers repertoire.

Har man lyst til at overraske sine gæster eller brudeparret med et underholdene indslag, har vi hos Nlpro en masse at vælge i mellem. Det kan f.eks. være standup, teatersport eller en tryllekunstner. Uanset hvad i vælger har vi en force majour, som gør at vi ved sygdom eller lign. finder ny musik eller underholdning af samme karakter.