+45 27 62 90 82 Nadine@NLPRO.dk

Udlejning

Nlpro tilbyder booking af professionel musik og underholdning inden for alle genre og prisklasser. Vi har specialiseret os i formidling af de bedste artister, DJ’s, bands, musikere, performere og promotors, som passer til det givne arrangement.  

Når man booker gennem Nlpro, er der styr på alle de praktiske samt formelle forhold, og vi gør gerne en ekstra indsats for at imødekomme vores kunders ønsker. 

Med mere end 20 års erfaring kender vi den rette vej gennem junglen af bookingbureauer, og har direkte kontakt til de ansvarlige. Det betyder, at vi kan give vores kunder den korrekte og bedste markedspris.  

Vi har gennem årene opbygget gode relationer til internationale bookingbureauer, hvilket giver os muligheden for at hente internationale artister til Danmark. 

Her er et lille udpluk af de artister vi har booket til vores kunder: 

Alexander Brown, Blasterjaxx, Bro, Black, Citybois, De Danske Hyrder, DJ Aligator, Djämes Braun, Dex, Dex & Big Syd, Electrick Village, Faustix, Habengoods, Hess Is More, Holmen Hustlers, Hedegaard, Hampenberg & Yepha, Jimilian, Joey Moe, Johnson, Kaka, Kidd, Kongsted, Kato, Nanna B, New Northern, Max Marius, Morten, Merk & Kremont, Marvelous Mosell, Niklas, Olly James, Pegboard Nerds, P3 Lågsus, Rig for evigt, Skinz, Specktors, Shaka Loveless, Sak Noel, Svenstrup & Vendelboe, Thøger Dixgaard, ToManyLeftHands, Ude af Kontrol, USO, UAK, Wafande mfl. 

Artister der kan bookes
"

Festartikler

Nlpro formidler booking af professionelle artister fra både ind- og udlandet. Vi tilbyder artister inden for alle genre og prisklasser. Nlpro er specialister i at finde de helt rigtige artister til enhver lejlighed.

Band booking
"

Festlokaler

Nlpro tilbyder bands af enhver karakter. Coverbands, kendte og upcomming bands der sørger for at skabe festgaranti til firmafester, byfester, festivaler, ungdomsfester, open by Night mv. 

Booking af DJ
"

Lyd og lys

Ved at booke en DJ hos os, er i altid sikret en DJ med minimum 10 års erfaring. Dette gør, at I er sikret en DJ af høj kvalitet og som kan finde ud af at læse publikum og implementere de musikønsker der kommer i løbet af aftenen i et flow, hvor genrerne og musiknumrene passer sammen.

Musikere booking
"

Mobilbar

Hos Nlpro tilbyder vi forskellige typer af musikere, bl.a. cellister, violinister saxofonister, perkussionister og guitarister mfl. Musikere som på smukkeste vis formår, at skabe en utrolig atmosfære til lejligheden.