+45 27 62 90 82 Nadine@NLPRO.dk

Udlejning

Hos Nlpro Events kan du leje alt hvad du skal bruge for at holde den vildeste fest, det romantiske bryllup eller hyggelige familiefødselsdag. Vi kan sørge for alle elementer indenfor pynt, lys, lyd, bar, lokaler og alt der hører sig til for få festen eller eventet til at spille. Herunder kan I klikke jer ind og læse mere om, hvad vi tilbyder indenfor udlejning til fester og events af enhver karakter.

Udlejning
"

Festartikler

Nlpro Events kan levere pynten der får jeres fest til at blive noget helt specielt. Skal festen foregå på Hawaii, i 1950’erne eller være en vaskeægte diskofest, så er Nlpro Events klar.

Festlokaler
"

Festlokaler

Står du og skal holde en fødselsdag, et bryllup, en firmafest eller trænger du bare til at svinge det gamle træben, så kan vi finde det helt rigtige lokale til din fest eller event

Lyd og lys
"

Lyd og lys

Med lyd, lys og av-udstyr kan man skabe det udtryk og den stemning man ønsker. Alt dette kan krydres med specieleffekts, som konfetti, streamers, Co2, røg, rigtig eller kunstig ild.

Mobilbar
"

Mobilbar

Nlpro Events tilbyder i samarbejde med Bardisken den komplette mobile barløsning til jeres fest. Med vores løsning får I jeres helt egne bartendere, som alle er professionelle og dygtige cocktailspecialister.