+45 27 62 90 82 Nadine@NLPRO.dk

Temafester

Hos Nlpro Events laver vi temafester som ingen andre og vi går altid all-in. Vi tilbyder en storslået og gennemført oppyntning med ægte tematypiske rekvisitter, der skaber den helt rigtige stemning.

Når temafesten skal planlægges er den tænkt igennem til mindste detalje og selv de kedeligste lokaler kan vi forvandle til det ukendelige. Det er ikke kun oppyntningen vi har fokus på men festen som helhed. Så både mad, personale, musik og underholdning passer til festens tema.

Temafester

Nlpro Events har lavet et hav af forskellige temafester – store som små og vi er ikke blege for at kaste os over nye, sjove og anderledes temaer efter kundens ønske. Vi har bl.a. erfaring med følgende temaer:

Western, Beach-Party, Sømandsfest, julefest, grisefest, Casino, James Bond, Hollywood, 50-60ér fest, Amerikansk Diner, Skov/Skanderborg festival, The Great Gatsby, 80er-fest, 90er-fest, Afterski, Oktoberfest og mange flere.

Vores fornemmeste rolle er, at tage vores gæster med på en rejse, hvor de for en stund kan feste og hygge sig i en helt anden verden. Med temafester fra Nlpro Events er det som at være der selv.