+45 27 62 90 82 Nadine@NLPRO.dk

Temafester

Hos Nlpro laver vi temafester som ingen andre og vi går all-in. Vi tilbyder en storslået og gennemført oppyntning med ægte tematypiske rekvisitter, der skaber den helt rigtige stemning.

Når temafesten skal planlægges er den tænkt igennem til mindste detalje og selv de kedeligste lokaler kan vi forvandle til det ukendelig. Det er ikke kun oppyntningen vi har fokus på men festen som helhed, så både mad, personale, musik og underholdning passer til festens tema.

Nlpro har lavet et hav af forskellige temafester – store som små og vi er ikke blege for at kaste os over nye, sjove og anderledes temaer efter kundens ønske. Vi har bl.a. erfaring med følgende temaer:

Western, Beach-Party, Sømandsfest, julefest, grisefest, Casino, James Bond, Hollywood, 50-60ér fest, Amerikansk Dinner, Skov/Skanderborg festival,

The Great Gatsby, 80-fest, 90-fest, Afterski, Oktoberfest mfl.

Vores fornemmeste rolle er, at tage vores gæster med på en rejse, hvor de for en stund kan feste og hygge sig i en helt anden verden. Med temafester fra Nlpro er det som at være der i virkeligheden.