SKT. HANS PÅ ENGEN

 

Skt. Hans på Engen har eksisteret i Odense i samarbejde med kommunen siden 1953, men startede oprindeligt helt tilbage i 1920’erne. En fast tradition for mange borgere hvert år den 23. juni. Nlpro Events overdrages opgaverne med afvikling af Skt. Hans på Engen i 2020-2022, inden for en samlet økonomisk ramme på 0,55 mio.

Nadine Overgaard fra Nlpro Events udtaler:

”Vi er hos Nlpro Events stolte over at skulle føre Danmarks måske største Skt. Hansbål videre de næste 3 år. Det kommer traditionen tro, til at foregå på Engen ved Fruens Bøge. Her vil vi med bål, musik, underholdning, kreative indslag, fællesspisning og meget mere skabe magi og hygge for både store og små.
Nlpro Events vil gå ydmygt til opgaven, da der er store forventninger til den næsten 100 år gamle tradition, men vil samtidig også sætte vores eget præg på denne begivenhedsrige dag”

Nlpro Events vil gerne sige tak til Odense kommune for at vælge os til opgaven og derved støtte en lokal eventvirksomhed. Ønsker du/I at samarbejde omkring Skt. Hans på Engen, så send venligst en mail til: nadine@nlpro.dk

 

anerledes skt. hans
Som de fleste nok ved blev Skt. Hans aften 2020 en del anerledes end den plejer. Det skyldes som bekendt Covid-19. Det forhindrede os dog ikke i, at holde fast i den gamle tradition på en ny og mere moderne måde. Skt. Hans blev i år streamet live fra et studie i Odense og gik du glip af det, kan du se det her