PROMOTION

Hos Nlpro Events vil vi gerne hjælpe med at understøtte jeres salgsbudskaber af produkter- og serviceydelser gennem nytænkende og spændende events. Vi præsenterer jeres produkter på en innovativ og inspirerende måde, der giver kunderne en unik oplevelse.

På baggrund af vores erfaring med promotion af forskellige typer produkter og virksomheder kan vi tilbyde jer den bedste løsning.

Vi har blandt andet udarbejdet messestande, promoveringsstande, kundearrangementer, koncerter, shows og meget mere. Vi forstår vigtigheden af at skabe en emotionel forbindelse til forbrugeren, der skaber den gode og anderledes oplevelse som ofte resulterer i salg. promotion

Et eksempel på en af vores promotions aktiviteter er lanceringen af en ny Opel. Her stod vi for DJ og bar, stemningsfuld belysning inde og ude, catering og professionelt personale. Det endte med en succesfuld aften, der gav den ønskede effekt.

Vi går altid i tæt dialog med vores kunder og  er meget fokuserede på den ønskede effekt, målgruppe og signalværdi i overensstemmelse med virksomhedens værdier.

Vi står for alt det praktiske i form af POS-materiale, bemanding, produktion, musik, underholdning, scenografi mm. Vores team af professionelle promotors er klar til at skabe personlig kontakt med kunderne. Vi tilbyder promotorers på tværs af køn og alder, som er præsentable, servicemindede, professionelle og salgsorienterede.