+45 27 62 90 82 Nadine@NLPRO.dk

Brandpromotion

Hos Nlpro Events vil vi gerne hjælpe med at understøtte jeres salgsbudskaber af produkter- og serviceydelser gennem nytænkende og spændende events. Vi præsenterer jeres produkter på en innovativ og inspirerende måde, der giver kunderne en unik oplevelse med produktet.

På baggrund af vores erfaring med promotion af forskellige typer produkter og virksomheder kan vi tilbyde jer den bedste løsning.

Vi har blandt andet udarbejdet messestande, promoveringsstande, koncerter, shows og meget mere. Vi forstår vigtigheden af at skabe en emotionel forbindelse til forbrugeren, der skaber den gode og anderledes oplevelse som ofte resulterer i salg.

Så hvad kan vi gøre for jer?
Vi står for alt det praktiske i form af POS-materiale, bemanding, produktion, musik, underholdning, scenografi mm. Vores team af professionelle promotors er klar til at skabe personlig kontakt med kunderne. Vi tilbyder promotorers på tværs af køn og alder, som er præsentable, servicemindede, professionelle og salgsorienterede.

Derudover kan vi tilbyde målbar markedsføring på de sociale medier. Vi arbejder dagligt med bl.a. Facebook, Instagram, Snapchat, Twitter, Youtube mfl., og følger løbende med i udviklingen, nye retningslinjer og markedsføringsmetoder i de traditionelle såvel som sociale medier.

Trustpilot