+45 27 62 90 82 Nadine@NLPRO.dk

Privatfester

En privatfest kan være andet end bryllupper og fødselsdage. Det kan være konfirmationer, jubilæer og meget mere. Eller måske har man bare lyst til at holde en fest uden at have en speciel anledning.

Her står Nlpro Events klar med et bredt udvalg af musik og underholdning og vi tager imod alle forespørgsler – store som små. Vi samarbejder med en lang række af Danmarks bedste DJs, bands og musikere og kan derfor finde det helt perfekte match til din kommende privatfest. Hos Nlpro Events kan der bookes musik inden for alle genre, lige fra 1930’erne og helt frem til i dag.

Privatfest

Ønsker man i stedet at overraske sine gæster med et underholdende indslag i form af Gak og gøgl, standup eller teatersport, er Nlpro Events også svaret. Vores entertainere er professionelle, venlige og altid klar til at skabe glæde og latter.

Vores musikere og entertainere har selv deres eget gear med inkl. det nødvendige lyd og lys. Skulle den bookede musiker eller entertainer blive syg eller lignende, sørger Nlpro Events for at finde et alternativ til festen af samme kvalitet.