+45 27 62 90 82 Nadine@NLPRO.dk

Performere

Nlpro Events tilbyder underholdning og booking af performere. Book eksempelvis dansere, akrobater, tryllekunstnere, ildslugere, konferenciers, komikere og foredragsholdere.  

Performere kan levere underholdning til forskellige typer events. Det kan f.eks. være dansere til modeshows og musikarrangementer, konferenciers til awardshows og sportsbegivenheder, eller komikere og akrobater til firmafester, for bare at nævne nogle få.  

Performere

Mulighederne er mange og hos Nlpro Events er det vores fornemmeste opgave, at hjælpe vores kunder med at finde den form for underholdning der passer bedst til lige netop deres arrangement. Uanset hvad man vælger, så garanterer vi top professionelle performere og underholdning i særklasse. 

Vores kunder har bl.a. booket: Konferenciers Morten Fab og Stefan Julian, akrobater og ildshow fra Volantes, kendte komikere, et vælg af forskellige dansere indenfor stilarterne: Hip Hop, moderne dans og ballet og meget mere. book en performer og gør jeres event til en magisk oplevelse jeres gæster sent vil glemme.