+45 27 62 90 82 Nadine@NLPRO.dk

OM OS

 

Nlpro Events er et full-service eventbureau med alt under et tag. Vi tilbyder: Eventplanlægning, booking af musik og underholdning, brandpromotion, catering, mobilbar, smagninger samt udlejning af lyd og lys, festlokaler og festartikler.
Vi er kendt for at skabe innovative og spektakulære events til en bred vifte af kunder i hele landet.

Eventbureauet Nlpro Events ligger i hjertet af Danmark – nemlig Odense. En central beliggenhed, der gør det nemt at servicere vores kunder i hele landet. Nlpro Events startede med at booke DJ’s til danske natklubber, men er siden hen blevet et full-service eventbureau.

Bag virksomheden står Nadine og Jeppe Overgaard. Nadine er uddannet indenfor markedsføring med speciale i oplevelsesøkonomi og har mange års erfaring indenfor planlægning og afvikling af events og booking. Jeppe har mere end 25 års erfaring som DJ og producer og har ligeledes været med til at afholde adskillige events.

Derudover består Nlpro Events af et team af engagerede og professionelle medarbejdere og samarbejdspartnere, som er klar til at løfte enhver opgave.

I er meget velkomne til at kontakte os og høre nærmere, uanset om det er et uforpligtende tilbud eller nærmere info om vores services.

VORES MISSION

Nlpro Events er et full-service eventbureau, der har til formål at levere unikke og mindeværdige oplevelser til enhver lejlighed. Vi har stor passion for det vi laver, hvilket gør Nlpro Events til et professionelt og ambitiøst valg for kunder i hele landet.  

Nlpro Events er en kreativ og nytænkende virksomhed, der i åben dialog med vores kunder skaber succesfulde events. Vores mange år i branchen har medført, at vi har opbygget et stort know-how og garanterer musik, underholdning, produktion og service af høj kvaliteuafhængig af størrelse, budget og målgruppe. 

VORES VISION

Hos Nlpro Events stræber vi efter at være Danmarks bedste og mest innovative eventbureau, der gennem hårdt arbejde og loyalitet bliver landets foretrukne full-service eventbureau. 

Vi vil fortsætte med at være kreative og nytænkende. Vi vil søge inspiration fra både ind- og udland til fordel for vores kunder. Vi vil pleje vores gode samarbejdsaftaler og samtidig være opmærksomme på, at alle aspekter i virksomheden er up to date.  

Nlpro Events vil være et eventbureau der aldrig står stille.