+45 27 62 90 82 Nadine@NLPRO.dk

Musik

Dj spiller musik til festen
"

DJ

Find det bedste og mest alsidige udvalg af DJ’s inkl. lyd og lys hos Nlpro. Vores
DJ’s er professionelle, venlige med et musikkatalog som ingen andre.

band optræder med musik til festen
"

Band

Nlpro tilbyder en bred vifte af bands indenfor forskellige genre. Vi har både originale bands og coverbands til alle festligheder.

Musikere ude og spille musik
"

Musiker

Hos Nlpro arbejder vi sammen med en lang række af Danmarks bedste musikere som skaber den helt rigtige atmosfære til festen.

Hos Nlpro samarbejder vi med en lang række af Danmarks bedste DJ’s, bands og musikere. Vi tilbyder musik til festen inden for alle genre og tidslommer fra 30érne, 40érne, 50érne, 60érne, 70érne, 80érne, 90érne, 00érne og til i dag.

Vi har mange forskellige typer af DJ’s, bands og musikere, men ens for dem alle er at de er erfarne, professionelle og venlige. Vores brede udvalg, giver os muligheden for at finde lige netop det som vores kunder søger og skabe det bedste match til festen.

Hos Nlpro er kvaliteten af musik i højsæde uanset om man vælger dansevenligt musik, stemningsmusik eller noget helt tredje. Alle vores musikere har selvfølgelig deres egne instrumenter samt lyd og lys med til festen.

Ved booking af musik til festen gennem Nlpro får man direkte kontakt musikerne, så man inden festen kan afstemme musikønsker mv. Og skulle DJén, bandet eller musikeren blive syg eller lign. sørger vi for at finde en erstatning i samme stil og af samme kvalitet som først booket.