Motionsløb

Trænger I til at få pulsen op og sved på panden, så kan et motionsløb være den helt rigtige løsning. Vi har erfaring med både store og små events og der er intet som lidt konkurrence mellem venner og kollegaer, der kan få smilet frem på læberne. Vi har samarbejdet med DHL stafetten, eventyrløbet og mange andre. Vi kan sørge for at hele oplevelsen omkring løbet, bliver noget ud over det sædvanlige.

Undervejs på ruten kan bands og heppekor stå klar og give ny energi til de trætte løbere og få dem hurtigere i mål. Jeres  virksomhed kan sponsorere og få sit navn på en stand med musik, bannere, balloner mm. og derved blive set af de mange mennesker, der løber forbi.

Motionsløb

Trænger I til at puste ud over en øl og god musik efter I har givet de andre baghjul, kan vi også sørge for at jeres virksomhed får sit eget telt, som er pyntet lige som I vil have det. Her kan I få bar med lækre drikkevare og lige den musik I ønsker.

Vi skaber i tæt samarbejde med arrangørerne den helt rigtige atmosfære til diverse motionsløb og andre sportsbegivenheder. Til gavn for både deltagere og sponsorere.

Ud over jeres egen stand med musik, kan vi også arrangere koncerter efter løb. Her er det gode bands og artister der står for festen. Derfor kan I også få gang i hofterne efter i har brugt løbebenene. Nlpro Events er jeres garant for en sjov og hyggelig dag, hvor motion og underholdning spiller perfekt sammen. Vi hjælper sponsorere og samarbejdspartnere samt virksomheder med blive set under løbet og samtidig får deltagerne en sjov og festlig dag med motion og godt humør.