+45 27 62 90 82 Nadine@NLPRO.dk

Mobilbar

Mobilbar hos Nlpro Events tilbydes i samarbejde med Bardisken der leverer den komplette bar løsning til jeres fest. Flot og skræddersyet bar med mulighed for et personligt touch. Vi tilbyder flere forskellige typer af bar, f.eks. vores eksklusive og flotte bar i træ med messing eller den klassiske hvide LED bar. Ønsker man at gøre baren personlig, tilbyder vi at påføre initialer, billeder og lign. af f.eks. brudebaret.  

Med vores komplette bar løsning får i jeres helt egne bartendere, som alle er professionelle og dygtige cocktailspecialister, der står klar til at give jer og jeres gæster en unik oplevelse.  

Med en cocktail af kreativitet, humor og rigtig god service tager vores bartendere sig godt af jeres gæster med velsmagende, farverige drinks og cocktails. Vi tilbyder et bredt udvalg af drinks/cocktails og drinks/cocktailkort. Derudover kan man også selv være med til at sammensætte sit eget drinks/cocktailkort og vores bartendere skaber også gerne en signatur-cocktail til brudeparret eller fødselaren.  

Med jeres helt egen cocktailbar og bartender fra Nlpro & Bardisken er I garanteret en sublim aften, hvor der ikke mangler noget. Vi tager os af alt fra opsætning til nedpakning. Vi sørger for at baren hele tiden er fuld og klar til at servere lækre cocktails. Vi tilbyder også Fadøl, alm. Og speciel øl, vin, bobler, shots mv. Alkoholfri cocktails og vi kan uden besvær tage hensyn til allergier mv.  

Pakkeløsning  
Book Cocktailbar med bartender og DJ med diskotek og få en gratis MySelfie og fadølsanlæg med i prisen.