+45 27 62 90 82 Nadine@NLPRO.dk

Mobilbar

Nlpro Events tilbyder i samarbejde med Bardisken den komplette mobile barløsning til jeres fest.
Flot og skræddersyet mobilbar med mulighed for et personligt touch. I kan vælge blandt forskellige typer af barer, som eksempelvis vores flotte træbar med messing, den klassiske hvide LED bar med lys eller en af vores mange temabarer.
Ønsker man at gøre baren personlig, tilbyder vi at påføre initialer, logo, billeder mm.

Mobilbar

Med vores komplette barløsning får i jeres helt egne bartendere, som alle er professionelle og dygtige cocktailspecialister, der står klar til at give jer og jeres gæster en unik oplevelse.  

Med en cocktail af kreativitet, humor og rigtig god service tager vores bartendere sig godt af jeres gæster med velsmagende, farverige drinks og cocktails. Vi tilbyder et bredt udvalg af drinks og cocktails samt drinks/cocktailkort. Derudover kan man også selv være med til at sammensætte sit eget drinks/cocktailkort og vores bartendere skaber også gerne en signatur-cocktail som sætter et unikt og personligt præg på jeres event.

Med jeres helt egen cocktailbar og bartendere fra Nlpro Events & Bardisken er I garanteret en sublim aften, hvor der ikke mangler noget. Vi tager os af alt fra opsætning til nedpakning af baren. Vi sørger for at baren hele tiden er fyldt op og klar til at servere lækre cocktails. Vi tilbyder også Fadøl, alm. og specialøl, vin, bobler, shots, alkoholfri cocktails mm. Vi kan uden besvær tage hensyn til allergier og lignende.

Pakkeløsning:  
Book Cocktailbar med bartender og DJ med diskotek og få en gratis MySelfie og fadølsanlæg med i prisen.