+45 27 62 90 82 Nadine@NLPRO.dk

Mobilbar

Nlpro Events tilbyder i samarbejde med Bardisken den komplette mobilbar løsning til jeres fest.
Flot og skræddersyet bar med mulighed for et personligt touch. I kan vælge blandt forskellige typer af barer, f.eks. vores flotte træbar med messing, den klassiske hvide LED bar med lys eller en af vores mange tema barer.
Ønsker man at gøre baren personlig, tilbyder vi at påføre initialer, logo, billeder mv.

Med vores komplette bar løsning får i jeres helt egne bartendere, som alle er professionelle og dygtige cocktailspecialister, der står klar til at give jer og jeres gæster en unik oplevelse.  

Med en cocktail af kreativitet, humor og rigtig god service tager vores bartendere sig godt af jeres gæster med velsmagende, farverige drinks og cocktails. Vi tilbyder et bredt udvalg af drinks/cocktails og drinks/cocktailkort. Derudover kan man også selv være med til at sammensætte sit eget drinks/cocktailkort og vores bartendere skaber også gerne en signatur-cocktail til at understøtte begivenheden.

Med jeres helt egen cocktailbar og bartender fra Nlpro & Bardisken er I garanteret en sublim aften, hvor der ikke mangler noget. Vi tager os af alt fra opsætning til nedpakning. Vi sørger for at baren hele tiden er fuld og klar til at servere lækre cocktails. Vi tilbyder også Fadøl, alm. Og speciel øl, vin, bobler, shots mv. Alkoholfri cocktails og vi kan uden besvær tage hensyn til allergier mv 

Pakkeløsning  
Book Cocktailbar med bartender og DJ med diskotek og få en gratis MySelfie og fadølsanlæg med i prisen.