LYD OG LYSUDLEJNING

Hos Nlpro Events tilbyder vi vores kunder totalløsninger indenfor alt i udlejning af scene, av-udstyr, speciel effekts, lyd- og lysudlejning. Vi ser det som vores vigtigste opgave at gøre det nemt og overskueligt for vores kunder, ved at tilbyde alt hvad man behøver for at arrangere et vellykket event.   

Produktionen er fundamentet for et godt event. God lyd og den rigtige belysning skaber den fuldente oplevelse. Med lyd, lys og av-udstyr som f.eks. skærme kan man skabe det udtryk og den stemning man ønsker. Alt dette kan krydres med specieleffekts, som konfetti, streamers, Co2, røg, rigtig eller kunstig ild mm.  

Hos Nlpro Events ser vi det som vores fineste opgave at guide vores kunder til de bedste løsninger indenfor deres budget og ønsker. Vi tager altid udgangspunkt i omgivelserne og hvilken stemning man ønsker at skabe. Vi gør kun brug af moderne udstyr og dygtige teknikkere. Vores udstyr lever op til krav fra både ind og udenlandske artister og vores scener mm. er forhåndsgodkendte og kan derfor nemt opstilles på både private og offentlige arealer.  

Ud over de fysiske arrangementer med lys og lyd, tilbyder vi også online events. Det kan være online møder, fester, workshops, teambuilding, konferencer, medarbejder arrangementer mv. I 2020 har vi bl.a. afholdt juleevent for Universal Robots og alle deres medarbejdere i hele verdenen, Sankthans på Engen, gin og cocktail smagninger mfl. Traditionsrige begivenheder som bekendt ikke kunne afholdes pga. Covid-19. Vi er derfor klædt rigtig godt på til at skabe succesfulde events i den virtuelle verden.