+45 27 62 90 82 Nadine@NLPRO.dk

Lyd- og lysudlejning

Hos Nlpro Events tilbyder vi vores kunder totalløsninger ved booking af events, musik og underholdning. Vi har alt indenfor udlejning af scene, av-udstyr, speciel effekts, lyd og lys. Vi ser det som vores vigtigste opgave at gøre det nemt og overskueligt for vores kunder, ved at tilbyde alt hvad man behøver for at arrangere et vellykket event.   

Produktionen er fundamentet for et godt event. God lyd og den rigtige belysning skaber den fuldente oplevelse. Med lyd, lys og av-udstyr som f.eks. skærme kan man skabe det udtryk og den stemning man ønsker. Alt dette kan krydres med specieleffekts, som konfetti, streamers, Co2, røg, rigtig eller kunstig ild mm.  

Hos Nlpro Events ser vi det som vores fineste opgave at guide vores kunder til de bedste løsninger indenfor deres budget og ønsker. Vi tager altid udgangspunkt i omgivelserne og hvilken stemning man ønsker at skabe. Vi gør kun brug af moderne udstyr og dygtige teknikkere. Vores udstyr lever op til krav fra både ind- og udenlandske artister og vores scener mm. er forhåndsgodkendte og derfor nemme at opstille på offentlige arealer.  

Trustpilot