+45 27 62 90 82 Nadine@NLPRO.dk

Lyd- og lysudlejning

Hos Nlpro Events tilbyder vi vores kunder totalløsninger ved booking af events, musik og underholdning. Vi har alt indenfor udlejning af scene, av-udstyr, speciel effekts, lyd- og lysudlejning. Vi ser det som vores vigtigste opgave at gøre det nemt og overskueligt for vores kunder, ved at tilbyde alt hvad man behøver for at arrangere et vellykket event.   

Lyd- og lysudlejning

Produktionen er fundamentet for et godt event. God lyd og den rigtige belysning skaber den fuldente oplevelse. Med lyd, lys og av-udstyr som f.eks. skærme kan man skabe det udtryk og den stemning man ønsker. Alt dette kan krydres med specieleffekts, som konfetti, streamers, Co2, røg, rigtig eller kunstig ild mm.  

Hos Nlpro Events ser vi det som vores fineste opgave at guide vores kunder til de bedste løsninger indenfor deres budget og ønsker. Vi tager altid udgangspunkt i omgivelserne og hvilken stemning man ønsker at skabe. Vi gør kun brug af moderne udstyr og dygtige teknikkere. Vores udstyr lever op til krav fra både ind- og udenlandske artister og vores scener mm. er forhåndsgodkendte og kan derfor nemt opstilles på både private og offentlige arealer.  

Ud over de fysiske arrangementer med lys og lyd, tilbyder vi også online events. Det kan være online ginsmagninger, hvor alle kan være med uanset hvor de befinder sig. Her bliver deltagerne guidet igennem de forskellige smagsvarianter af en kompetent ginkender. Et andet eksempel på et online event er Skt. Hans 2020. Her kunne den traditionsrige begivenhed som bekendt ikke foregå som normalt, grundet Covid-19. I stedet blev Skt. Hans afholdt i et studie med musik og taler og streamet live over nettet. Så i disse tider er vi også klar til at skabe succesfulde events selvom de foregår i den virtuelle verden.