DIGITALE LØSNINGER

Hos Nlpro Events bestræber vi os på at være i udvikling og følge med tidens tendenser. I forbindelse med covid-19 var vi ikke bare nødt til at tænke kreativt men også være omstillingsparat. Det blev startskuddet til den digitale verden for Nlpro Events. Vi elsker forsat at lave events hvor vi mødes fysisk, men tilbyder nu også forskellige former for digitale events og løsninger. Det kan f.eks. være digitale arrangementer, hvor man i virksomheden mødes på tværs af afdelinger eller kontorer ude i verdenen. Digitale konferencer og møder, offentlige events som cocktail smagning eller større live udsendelser egnet til TV.

Nlpro Events har også implementeret digitale løsninger som tilmelding og registrering af specielle ønsker og behov til f.eks. en sommerfest eller julefrokost. Seating plan, oprettelse af hold til teambuilding og meget mere. Alt sammen noget der forenkler processen og arbejdet i planlægning af et event.

Vi tror ikke at de digitale events/løsninger er kommet for at erstatte de fysiske, men at de i stedet vil supplere hinanden godt. Går I med tankerne om at holde et digitalt event eller få en digitalløsning, så kontakt os endelig til en uforpligtende snak