+45 27 62 90 82 Nadine@NLPRO.dk

Firmafester & Julefrokoster

Skal din virksomhed holde firmafest, julefrokost, sommerfest eller lignende? Og har I brug for et kreativt og professionelt team til at afvikle jeres fest? Så lad os hjælpe jer.

Hos Nlpro Events kan I vælge forskellige løsninger afhængigt af budget, antal gæster og ønsker. Vi tilbyder køreklare koncepter på forskellige venues i hele landet. Her kan man deltage i fællesskab med andre virksomheder eller booke det hele for sig selv.

Firmafest,  julefrokost

I kan sætte jeres eget præg på festen og bruge Nlpro Events som den pålidelige og kreative sparringspartner. Festen kan enten holdes hos jeres virksomhed eller ude i byen. Uanset hvor festlighederne finder sted, tilbyder vi booking af musik og underholdning, leje af lys og lyd, venues, telte, borde/stole, service, catering, servicepersonale og ideer til temaer og dekorationer mm.

Vi har mange års erfaring med at arrangere fester – store som små – og går meget op i, at vores kunder er tilfredse.

“Aldrig har vi booket så god en DJ” – Arla

” Meget professionelle” – Leasy

Med mere end 20 års erfaring i musik og oplevelsesbranchen er vi et eventbureau med de mest fordelagtige kontakter til både musikere, underholdning, catering og kreative aktører. Det betyder, at vi kan levere en firmafest som ingen andre.

Med Nlpro Events som partner kan I roligt slappe af og nyde festen, for vi er med hele vejen!