+45 27 62 90 82 Nadine@NLPRO.dk

Festivaler & Byfester

Igennem årene har Nlpro beriget festivaler og byfester med danske og internationale artister. Scener, udlejning af lyd og lys samt specialeffekts.

Med mere end 20 års erfaring i musik og oplevelsesbranchen er vi et eventbureau med de mest fordelagtige kontakter til artister, bands, musikere og entertainere af enhver karakter. Internationale bookingbureauer anser os som en seriøs samarbejdspartner, hvilket giver os muligheden for at booke internationale artister til de danske scener.

Vi bliver dagligt kontaktet er danske upcomming og etablerede bands og musikere der ønsker at blive repræsenteret af Nlpro. Her plukker vi kun det allerbedste til vores kunder.

Men musikken og underholdningen gør det ikke alene. Derfor tilbyder vi også udlejning af scener, lyd, lys, specialeffekts og landets bedste teknikkere. Her opererer vi også på en bred skala, fra den lokale byfest til landskendte festivaler for mange tusinde mennesker.

Nlpro kan også bruges som sparringspartner inden for kreativitet, atmosfære, sikkerhed, Food og Beverage, Artist Care mv.

Vores nysgerrighed gør os til den innovative partner til festivaler og byfester samt koncerter i hele landet. Kontakt os meget gerne for at høre nærmere, vi ser frem til at høre fra dig.