+45 27 62 90 82 Nadine@NLPRO.dk

Festivaler & Byfester

Igennem årene har Nlpro Events beriget festivaler og byfester med danske såvel som internationale artister.

Med mere end 20 års erfaring i musik- og oplevelsesbranchen er vi et eventbureau med de mest fordelagtige kontakter til artister, bands, musikere og entertainere af enhver karakter. Internationale bookingbureauer anser os for at være en seriøs samarbejdspartner, hvilket giver os mulighed for at booke internationale artister til de danske scener.

Vi bliver dagligt kontaktet af danske upcoming og etablerede bands og musikere der ønsker at blive repræsenteret af Nlpro Events. Her plukker vi kun det allerbedste til vores kunder.

Festivaler og byfester

Men musikken og underholdningen gør det ikke alene. Derfor tilbyder vi også udlejning af scener, lyd, lys, specialeffekts og landets bedste teknikkere. Her favner vi bredt, lige fra den lokale byfest til landskendte festivaler med mange tusinde gæster.

Nlpro Events kan også bruges som sparringspartner inden for kreativitet, atmosfære, sikkerhed, Food og Beverage, Artist Care mv.

Vores nysgerrighed gør os til den mest innovative partner til festivaler og byfester samt koncerter i hele landet. Vi ser frem til at høre fra dig. Så hvad venter du på? Tryk på knappen herunder