+45 27 62 90 82 Nadine@NLPRO.dk

Events

Nlpro er et full-service eventbureau med alt under et tag: Eventplanlægning, booking af DJ’s, artister, bands, musikere, performere, promoters, servicepersonale, catering samt udlejning af lyd og lys. Vi er kendt for at skabe innovative og spektakulære events til en bred vifte af kunder i hele landet. Vi har mere end 20 års erfaring og er et team af dygtige og servicemindede medarbejdere. Sammen giver vi vores kunder uforglemmelige oplevelser af høj kvalitet til de skarpeste priser.
Hos Nlpro gør vi meget ud af at vejlede og guide vores kunder til at opnå det bedste event for deres gæster. I menuerne nedenunder findes mere information omkring forskellige events, men tøv endelig ikke med at kontakte os, hvis I ligger uden for kategori. Hos os er det kun fantasien, der sætter grænser.

Bilforhandler event, lancering af ny bil
"

Bilforhandlere

Hos Nlpro hjælper vi forhandlere med at give deres kunder ekstraordinære oplevelser. Vores events er tilpasset den enkelte og den eller de bilmærker der er i fokus – uanset budget.

Byfest event med artister
"

Festivaler & Byfester

Nlpro beriger de danske festivaler og byfester med booking af danske og internationale artister. Scener, lyd, lys og specieleffekts i topkvalitet der giver publikum en storslået oplevelse.

Firma event
"

Firmafester & Julefrokoster

Med udgangspunkt i virksomhedens ønsker, værdier og budget skræddersyer Nlpro den gode oplevelse. Uanset størrelse er vi med hele vejen fra den kreative idé til afvikling af eventen.

Promotion events, lancering af produkter
"

Promotion

Nlpro leverer de helt rigtige events til promotion og lancering af produkter eller virksomheder. Nytænkende og gennemførte events, der giver kunderne en unik og mindeværdi oplevelse.

Storcentre events med influencer
"

Storcentre

Nlpro giver kunderne i landets storcentre unikke oplevelser. Vi tilbyder alt fra køreklare koncepter til skræddersyede events tilpasset det enkelte storcenter og deres kunder.

Event med temafest med band
"

Temafester

Nlpro laver temafester som ingen andre og vi går all-in. Når temafesten skal planlægges er den tænkt igennem til mindste detalje og for en stund skaber vi en festlig og sjov tidslomme.

Event til ungdomsfest med artist
"

Ungdomsfester

I tæt samarbejde med festudvalget på diverse skoler og fredagsbarer skaber Nlpro fester med smæk på. Vi tilbyder alt fra lyd, lys, scene, bar, effekter, DJ’s, artister, musikere, performere mv.