+45 27 62 90 82 Nadine@NLPRO.dk

Events

Hos Nlpro Events brænder vi for at skabe events i alle afskygninger, store som små. Events er forskellige, ligesom at mennesker, virksomheder og produkter er forskellige. Hos Nlpro Events gør vi derfor meget ud af, at vejlede og guide vores kunder til at opnå det bedste event for deres gæster.

Vi er et full-service eventbureau med alt under et tag, hvilket forenkler processen når der skal planlægges et event. Vi er kendt for at skabe innovative og spektakulære events til en bred vifte af kunder i hele landet og vi har mere end 20 års erfaring i branchen. Nlpro Events består af et team af dygtige og servicemindede medarbejdere. Sammen giver vi vores kunder uforglemmelige oplevelser af høj kvalitet til de skarpeste priser.

I menuerne nedenunder findes mere information omkring forskellige events som vi tilbyder, men tøv endelig ikke med at kontakte os, hvis I ligger uden for kategori. Hos os er det kun fantasien, der sætter grænser.

Byfest event med artister festival
"

Festivaler & Byfester

Vi beriger de danske festivaler og byfester med booking af danske og internationale artister. Vi står for scener, lyd, lys og specieleffekts i topkvalitet der giver publikum en storslået oplevelse.

Firmafest og julefrokost
"

Firmafester & Julefrokoster

Med udgangspunkt i virksomhedens ønsker, værdier og budget skræddersyer vi den gode oplevelse. Uanset størrelse er vi med hele vejen fra den kreative idé til afvikling af eventet.

Motionsløb, events, sport
"

Motionsløb

Vi skaber i tæt samarbejde med arrangørerne den helt rigtige atmosfære til diverse motionsløb og andre sportsbegivenheder. Til gavn for både deltagere og sponsorere.

Event til ungdomsfest med artist privatfest
"

Privatfester

Vi er det sikre valg når der skal holdes store fester, som f.eks. bryllup, fødselsdag, jubilæum mm. Vi er din foretrukne leverandør af alt til festen i hele landet.

Storcentre events med influencer
"

Storcentre

VI giver kunderne i landets storcentre unikke oplevelser. Vi tilbyder alt fra køreklare koncepter til skræddersyede events, tilpasset det enkelte storcenter og deres kunder.

Event med temafest med band
"

Temafester

Vi laver temafester som ingen andre og vi går all-in. Når temafesten skal planlægges er den tænkt igennem til mindste detalje og for en stund skaber vi en festlig og sjov dag for jer.

Event til ungdomsfest med artist gymnasiefest
"

Ungdomsfester

I tæt samarbejde med festudvalget på diverse skoler og fredagsbarer skaber vi fester med smæk på. Vi tilbyder alt fra lyd, lys, scene, bar, effekter, DJ’s, artister, musikere, performere mm.