+45 27 62 90 82 Nadine@NLPRO.dk

Events

Hos Nlpro brænder vi for at skabe events i alle afskygninger, store som små. Events er forskellige, ligesom mennesker, virksomheder og produkter er forskellige. Hos Nlpro gør vi derfor meget ud af, at vejlede og guide vores kunder til at opnå det bedste event for deres gæster.

Vi er et full-service eventbureau med alt under et tag, hvilket forenkler processen når der skal planlægges et event. Vi er kendt for at skabe innovative og spektakulære events til en bred vifte af kunder i hele landet og har mere end 20 års erfaring. Nlpro består af et team af dygtige og servicemindede medarbejdere. Sammen giver vi vores kunder uforglemmelige oplevelser af høj kvalitet til de skarpeste priser.

I menuerne nedenunder findes mere information omkring forskellige events, men tøv endelig ikke med at kontakte os, hvis I ligger uden for kategori. Hos os er det kun fantasien, der sætter grænser.

Bilforhandler event, lancering af ny bil
"

Bilforhandlere

Hos Nlpro hjælper vi bilforhandlere med at give deres kunder ekstraordinære oplevelser. Vores events er tilpasset den enkelte og den eller de bilmærker der er i fokus – uanset budget.

Byfest event med artister
"

Festivaler & Byfester

Nlpro beriger de danske festivaler og byfester med booking af danske og internationale artister. Scener, lyd, lys og specieleffekts i topkvalitet der giver publikum en storslået oplevelse.

Firma event
"

Firmafester & Julefrokoster

Med udgangspunkt i virksomhedens ønsker, værdier og budget skræddersyer Nlpro den gode oplevelse. Uanset størrelse er vi med hele vejen fra den kreative idé til afvikling af eventen.

Promotion events, lancering af produkter
"

Motionsløb

Nlpro skaber i tæt samarbejde med arrangørerne den helt rigtige atmosfære til diverse motionsløb og andre sportsbegivenheder. Tilgavn for både deltagerne og sponsorer.

Event til ungdomsfest med artist
"

Privatfester

Nlpro er det sikre valg når der skal holdes store fester, som f.eks. bryllup, fødselsdag, jubilæum mv. Vi er en fortrukken leverandør af alt til festen i hele landet. 

Storcentre events med influencer
"

Storcentre

Nlpro giver kunderne i landets storcentre unikke oplevelser. Vi tilbyder alt fra køreklare koncepter til skræddersyede events, tilpasset det enkelte storcenter og deres kunder.

Event med temafest med band
"

Temafester

Nlpro laver temafester som ingen andre og vi går all-in. Når temafesten skal planlægges er den tænkt igennem til mindste detalje og for en stund skaber vi en festlig og sjov tidslomme.

Event til ungdomsfest med artist
"

Ungdomsfester

I tæt samarbejde med festudvalget på diverse skoler og fredagsbarer skaber Nlpro fester med smæk på. Vi tilbyder alt fra lyd, lys, scene, bar, effekter, DJ’s, artister, musikere, performere mv.