+45 27 62 90 82 Nadine@NLPRO.dk

DJ

Ved at booke en DJ hos os, er I altid sikret en DJ med minimum 10 års erfaring. Dette gør, at I er sikret høj kvalitet og at DJ’en kan finde ud af at læse publikum og flette de musikønsker der kommer i løbet af aftenen ind i et flow, hvor genrerne og musiknumrene passer sammen.

Når I booker en DJ hos os, indgår der i prisen først en samtale med en eventkoordinator, som lytter til jeres ønsker og matcher jer op med den DJ som passer bedst til jer. Derefter kontakter DJ’en jer i forhold til hvilke musikgenre og numre som I ønsker der skal spilles. Dette gør, at I får lov til at vælge de numre, som skal være med til at skabe rammerne omkring lige netop jeres fest.

DJ

Vi stiller altid med en DJ-garanti, hvilket betyder, at hvis den bookede DJ skulle blive syg, vil I under alle omstændigheder få en anden, som er af samme kvalitet, som den først bookede. I er meget velkomne til at kontakte os med specifikke ønsker, så vi kan finde den perfekte løsning til jer. Så tøv ikke og tryk på knappen herunder.