DJ´S

Ved at booke en corporate event DJ hos os, er I altid sikret en DJ af høj kvailitet og med minimum 10 års erfaring. Vi tilbyder nogle af landets bedste DJ´s, som er god til at læse sit publikum. En DJ med et ordenligt bagkatalog, som med lethed fletter de musikønsker der kommer ind i et flow, hvor genrerne og musiknumrene passer sammen. Hos Nlpro Events booker vi mange DJ´s til firmafester, julefrokoster, kundearrangementer og andre events. En DJ er ikke “bare” en DJ og musikken har alle en mening omkring og derfor er det vigtigt at vi sammen med kunden finder den helt rigtige til jobbet.

Når I booker en DJ hos os, indgår der i prisen først en samtale med en eventkoordinator, som lytter til jeres ønsker og matcher jer op med den DJ som passer bedst til jer. Derefter kontakter DJ’en jer i forhold til hvilke musikgenre og numre som I ønsker der skal spilles. Dette gør, at I får lov til at vælge musikken, som skal være med til at skabe rammerne omkring lige netop jeres fest eller event.

Vi stiller altid med en DJ-garanti, hvilket betyder, at hvis den bookede DJ skulle blive syg, vil I under alle omstændigheder få en anden, som er af samme kvalitet, som den først bookede. I er meget velkomne til at kontakte os med specifikke ønsker, så vi kan finde den perfekte løsning til jer. Så tøv ikke og tryk på knappen herunder.