+45 27 62 90 82 Nadine@NLPRO.dk

Booking

Nlpro Events tilbyder booking af professionel musik og underholdning inden for alle genre og prisklasser. Vi har specialiseret os i formidling af de bedste artister, DJ’s, bands, musikere, performere og promotors, som passer til det givne arrangement.  

Når man booker gennem Nlpro Events, er der styr på alle de praktiske og formelle forhold, og vi gør gerne en ekstra indsats for at imødekomme vores kunders ønsker. 

Med mere end 20 års erfaring kender vi den rette vej gennem junglen af bookingbureauer, og har direkte kontakt til de ansvarlige bookere. Det betyder, at vi kan give vores kunder den korrekte og bedste markedspris.  

Vi har gennem årene opbygget gode relationer til internationale bookingbureauer, hvilket giver os muligheden for at hente internationale artister til Danmark. 

Her er et lille udpluk af de artister vi har booket til vores kunder: 

Alexander Brown, Blasterjaxx, Bro, Black, Citybois, De Danske Hyrder, DJ Aligator, Djämes Braun, Dex, Dex & Big Syd, Electrick Village, Faustix, Habengoods, Hess Is More, Holmen Hustlers, Hedegaard, Hampenberg & Yepha, Jimilian, Joey Moe, Johnson, Kaka, Kidd, Kongsted, Kato, Nanna B, New Northern, Max Marius, Morten, Merk & Kremont, Marvelous Mosell, Niklas, Olly James, Pegboard Nerds, P3 Lågsus, Rig for evigt, Skinz, Specktors, Shaka Loveless, Sak Noel, Svenstrup & Vendelboe, Thøger Dixgaard, ToManyLeftHands, Ude af Kontrol, USO, UAK, Wafande mfl. 

Herunder kan du klikke dig ind og læse nærmere om noget af det vi kan booke til dig og din fest

Musikere booking
"

Artister

Nlpro Events formidler booking af professionelle artister fra både ind- og udlandVi tilbyder artister inden for alle genre og prisklasser. Nlpro Events er specialister i at finde de helt rigtige artister til enhver lejlighed.

Performere booking
"

Bands

Nlpro Events tilbyder bands af enhver karakter. Coverbands samt kendte og upcomming bands der sørger for at skabe festgaranti til firmafester, byfester, festivaler, ungdomsfester, open by Night mm. 

"

DJ

Ved at booke en DJ hos os, er i altid sikret en DJ med minimum 10 års erfaring. Dette gør, at I er sikret en DJ af høj kvalitet og som kan finde ud af at læse publikum og implementere de musikønsker der kommer i løbet af aftenen i et flow, hvor genrerne og musiknumrene passer sammen og festen holdes i gang.

Musikere booking
"

Musikere

Hos Nlpro Events tilbyder vi forskellige typer af musikere, bl.a. cellister, violinister saxofonister, perkussionister og guitarister mfl. Musikere som på smukkeste vis formår, at skabe den rette atmosfære til lejligheden.

Performere booking
"

Performere

Gør jeres event til en magisk oplevelsejeres gæster sent vil glemmeNlpro Events tilbyder top professionelle performere og underholdning i særklasse, som f.eks. dansere, akrobater, tryllekunstnere, ildsluger, konferenciers, komikere og foredragsholdere. 

"

Underholdning

Nlpro Events kan tilbyde underholdning indenfor både den traditionelle og utraditionelle genre. Vi har et bredt udvalg af mange forskellige underholdningsformer, men det mest populære er uden tvivl: Standup, Teatersport samt Gak og gøgl.