+45 27 62 90 82 Nadine@NLPRO.dk

Artister

Hos eventbureauet Nlpro formidler vi danske- og internationale artister indenfor alle genre og til enhver lejlighed. Vi booker artister til alt fra intime arrangementer til store koncerter og i alle prisklasser. Vi har bl.a. booket artister til ungdomsfester, firmafester, festivaler, bryllupper, konfirmationer, fødselsdage, storcentre, mfl.  

Med mere end 20 års erfaring, kender vi den rette vej gennem junglen af bookingbureauer og har direkte kontakt til den ansvarlige booker. Det betyder, at vi kan give vores kunder den korrekte og bedste markedspris. 

Når man booker gennem Nlpro er der styr på alle de praktiske samt formelle forhold og vi gør gerne en ekstra indsats for, at imødekomme kundernes ønsker. 

Vi har bl.a. booket artister som: Bro, Black, Citybois, De Danske Hyrder, Djämes Braun, Holmen Hustlers, Hampenberg & Yepha, Joey Moe, Johnson, Kato, Kiid, Kongsted, Marvelous Mosell, Milbo, Niklas, P3 Lågsus, Skinz, Specktors, Suspekt, Shaka Loveless, TOKO, Thøger Dixgaard, ToManyLeftHands, Ude af Kontrol, USO, Wafande mfl.