+45 27 62 90 82 Nadine@NLPRO.dk

Arrangementer

Bryllups arrangementer
"

Bryllup

Nlpro tilbyder et bredt udvalg af professionelle DJ’s, bands, musikere og tiptop underholdning til bryllupper af enhver slags.

Privatfest arrangementer
"

Privatfest

Skab en uforglemmelig fest med musik og underholdning fra Nlpro. Vi samarbejder med Danmarks bedste DJ’s, bands, musikere og entertainere.

Fødselsdags fest
"

Fødselsdag

Nlpro tilbyder et bredt udvalg af musik og underholdning til festen, uanset om du fylder rundt eller bare har lyst til at fejre din fødselsdag.

Hos Nlpro kan I trygt booke jeres musik og underholdning til festen. Med vores mange års erfaringer og et utal af fester på cv’et garanterer vi vores kunder musik og underholdning af høj kvalitet. 

Vores kunder er lige så forskellige som deres fester, så vi har leveret alle former for musik og underholdning til diverse arrangementer. Bryllupper og fødselsdage er i vores top 3 og her er vi helt klart blevet specialister, men vi rykker også gerne ud til en konfirmation eller anden festlig lejlighed.

Vi ved ikke noget bedre end at være med til at skabe rammerne for en god fest og gør os derfor umage for at finde det musik eller den underholdning som vores kunder drømmer om og som bringer det bedste frem i festen.

Alle vores tilbud på musik og underholdning er inkl. gear, lyd og lys efter behov, samt transport og koordinering. Vi er stolte over at kunne give vores kunder garanti for musik og underholdning ved sygdom eller lign.