Skolefester

I tæt samarbejde med festudvalget på diverse skoler og fredagsbarer, skaber NLPRO fester med smæk på. Vi er ikke et random mobildiskotek med dårlige Spotify DJ´s, men et professionelt eventbureau med erfarne DJ´s og lyd-og lys teknikkere.

NLPRO har alt inde for lyd, lys, scene, bar, DJ´s artister, musikere, performere, fotografer/kameramænd og eventartikler som: Selfibox, konfetti/sne og popcorn kanoner, CO2, ild, balloner og forskellige former for dekoration. Med mere end 20 års erfaring i musik-og eventbranchen guider vi festudvalget til den bedste løsning. Vi hjælper med den organisatoriske planlægning og budgettering over en længere periode. Den rette produktion, der passer til rummets størrelse og antal gæster. DJ´s og booking af artister, hvor vi gennem vores direkte kontakter giver skolerne de bedste aftaler og priser. Favorable aftaler med de lokale spillesteder i hen hold til efterfester og med leverandører samt sponsorer.

Vores sparring har været en vendepunkt for mange skoler, som på kort tid er gået fra et par hunderede gæster til 700 + ved hver fest. Vores rådgivning af gratis, da den gode oplevelse betyder meget for os. Vi ser gerne, at hver er en succes og at vi har et godt og tillidsfuldt samarbejde med festudvalget og skolerne.