Kontakt NLPRO

Eventbureauet NLPRO ligger i hjertet af Danmark, nærmere betegnet Odense. En central beliggenhed, der gør det nemt at servicere vores kunder fra hele landet. NLPRO startede med at booke DJ´s til danske natklubber, men er siden hen blevet et full-service eventbureau.
Bag virksomheden står Nadine Alvarez, der er uddannet indenfor markedsføring med speciale i oplevelsesøkonomi og har mange års erfaring inden for planlægning og afvikling af events, samt booking. Jeppe Fureby som er partner in crime, har mere end 25 års erfaring som DJ/producer og har ligeledes været med til at afholde adskillige events. Derudover består NLPRO af et team af engagerede og professionelle folk og samarbejdspartnere, klar til at løfte en hver opgave.

For tilbud og forespørgsler træffes vi bedste mandag-fredag mellem kl. 10:00-17:00 og er det i forbindelse med en booking eller afvikling af event, kan vi fanges på telefon hele døgnet.

Vi kommer gerne ud til et uforpligtende møde, eller tager en snak over telefon, mail, skype mv. Er vi optaget, så send en mail, indtal en besked på telefonsvaren eller send en sms, så vender vi hurtigt tilbage.

Nadine Alvarez
Nadine Alvarez
Adresse: Kodrivervænget 110, 5250 Odense SV
E-mail: nadine (at) nlpro . dk
Telefon: +45 27629082
Jeppe Fureby
Jeppe Fureby
Adresse: Kodrivervænget 110, 5250 Odense SV
E-mail: jeppe (at) nlpro . dk
Telefon: +45 31338929

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud

Dit navn (*)

Din Email (*)

Hvad er det omkring?

Din besked