OM OS

Bag virksomheden står Nadine og Jeppe Overgaard. Nadine er uddannet indenfor markedsføring med speciale i oplevelsesøkonomi og har mange års erfaring indenfor planlægning og afvikling af events og booking. Jeppe har mere end 25 års erfaring som DJ og producer og har ligeledes været med til at afholde adskillige events.

Derudover består Nlpro Events af et team af engagerede og professionelle medarbejdere og samarbejdspartnere, som er klar til at løfte enhver opgave.

I er meget velkomne til at kontakte os og høre nærmere, uanset om det er et uforpligtende tilbud eller nærmere info om vores services.

 

 

VORES MISSION

Nlpro Events er et full-service eventbureau, der har til formål at levere unikke og mindeværdigeoplevelser til enhver lejlighed. Vi har stor en passion for det vi laver, hvilket gør Nlpro Events til et professionelt og ambitiøst valg for kunder i hele landet.

Nlpro Events er en kreativ og nytænkende virksomhed, der i åben dialog med vores kunder skabersuccesfulde events. Vores mange år i branchen har medført, at vi har opbygget en stor know how og garanterer musik, underholdning, produktion og service af høj kvalitet uafhængig af størrelse, budget og målgruppe.

 

 

VORES VISION

Hos Nlpro Events stræber vi efter at være Danmarks bedste og mest innovative eventbureau, der gennem hårdt arbejde og loyalitet bliver landets foretrukne full-service eventbureau.

Vi vil fortsætte med at være kreative og nytænkende. Vi vil søge inspiration fra både ind-og udland til fordel for vores kunder. Vi vil pleje vores gode samarbejdsaftaler og samtidig være opmærksomme på, at alle aspekter i virksomheden er up to date.

Nlpro Events vil være et eventbureau der aldrig står stille.