FIRMAFEST

Skal din virksomhed holde firmafest, sommerfest, temafest, julefrokost eller lignende? Og har I brug for et kreativt og professionelt team til at afvikle jeres fest? Så lad os hjælpe jer.

Hos Nlpro Events kan I vælge forskellige løsninger afhængigt af budget, antal gæster og ønsker. Vi tilbyder både køreklare koncepter på forskellige venues i hele landet samt skræddersyede fester, som enten kan afholdes i virksomheden eller i de helt rigtige rammer ude i byen,

Med Nlpro Events som den pålidelige og kreative sparringspartner er I med til at sætte jeres eget præg på festen. Vi er med hele vejen fra start til slut og tilbyder alt indenfor planlægning, booking af musik og underholdning, leje af lyd og lys, venues, telte, borde/stole, service, catering, mobilbar, personale, ideer til temaer og dekorationer mm.

Med mere end 20 års erfaring i musik og oplevelsesbranchen er vi et eventbureau med mange fordelagtige kontakter, som betyder at vi kan levere en firmafest som ingen andre. Med Nlpro Events som partner kan I roligt slappe af og nyde festen, for vi er med hele vejen!