Festivaler & Natklubber

Gennem årene har NLPRO beriget de danske festivaler og natklubber med spektakulære club events af international karakter. Vi har med stor succes afholdt anerkendte eventkoncepter, som Ministry of Sound og Hed Kandi. Brands som hoster mere end 1500 events i hele verden hvert år og som kan bookes gennem No Limits Production til de danske natklubber. Derudover har vi  afviklet skræddersyede promotion events i samarbejde med bl.a. Carlsberg og Pernod Ricard. Events som har givet publikum en unikt oplevelse med det pågældende produkt.

Hos NLPRO har vi flair for, at arrangere opsigtsvækkende og medrivende club events. Med et kreativt mindset og inspiration fra steder som Ibiza, skaber vi en fest med nytænkende dekorationer og de hotteste danske samt internationale DJ´s samt performere. Vi har stor interesse for hvad der rører sig indenfor club-verdenen og kan derfor sammensætte de mest aktuelle events for vores kunder.

NLPRO er heller ikke bleg for at stable egne club events på benene. Måske husker nogen “unYOUsual” med den spanske DJ Sak Noel, som stod bag verdens hittet “What the F**k” -NLPRO arrangerede hans første booking i Danmark, til et club event med langt over 1000 gæster. Derudover har vi også altid en finger med i spillet på festivaler som f.eks. Distortion og Karrusel, bl.a. som host af en af de største scener til gadefesten.